Andmevõrgu ümberkujundamine 2024:

IT lihtsustamisest ettevõtte Wi-Fi tipptasemeni

Wi-Fi 6/6e ja tulemas Wi-Fi 7 | LAN-i trendid | Autonoomsed võrgud

 

18. ja 19. oktoobril pidasime iga-aastaseid veebiseminare "Andmevõrkude ümberkujundamine 2024". Jagasime olulisi arusaamu, kuidas kaasaegne ettevõte saab liikuda IT-tegevuse optimeerimise juurest tõhusa WiFi võrgu loomiseni. See tee nõuab õigeaegset planeerimist, investeeringuid ja pühendumist uusima tehnoloogiaga sammu pidamiseks. Suur tänu meie esinejatele ja enam kui 150 osalejale – Baltikumi IT-professionaalidele!

 

 

PEAMISED TULUD & TRENDID 2024:

 

🌐 2023. aasta ärikeskkond areneb jätkuvalt nii digitaliseerimise, tehisintellekti, virtuaal- ja liitreaalsuse kui ka pilvandmetöötluse suunas. Keskkonna-, sotsiaal- ja juhtimiskriteeriumid (ESG), mida kasutatakse ettevõtte jätkusuutlikkuse ja sotsiaalse mõju hindamiseks, on nüüd äristrateegiates kesksel kohal.

 

 

📶 Wi-Fi pidev areng. Praegu on kesksel kohal WiFi 6 ja 6E, kuid lähitulevikus on juba oodata WiFi 7, mis pakub veelgi suuremat ribalaiust, andmeedastuskiirust ja paremat kasutajakogemust AR/VR (Augmented Reality/Virtual Reality), 4K ja 8K rakendustega. video voogesitus. Uus Wi-Fi 7 standard (802.11be) põhineb eelmisel Wi-Fi 6/6E standardil, millel on

MITU TÄIENDUST:

  • suurem kogu ribalaius
  • suurem andmeedastuskiirus
  • modulatsioonivormingute uuenduslik kasutamine
  • rohkem kasutajaid seadme kohta
  • Wi-Fi 7 sobib ideaalselt erinevateks kasutusjuhtudeks, sealhulgas liitreaalsus/virtuaalreaalsus (AR/VR), 4K ja 8K video voogesitus jne.

Uus Wi-Fi 7 standard ratifitseeritakse eeldatavasti 2024. aastal.


 

 

 

📡 Alcatel-Lucent Stellar Wi-Fi lahendus tänu hajutatud juhtimisarhitektuurile välistab (single point of failure) probleemi, võimaldab saavutada paremat skaleeritavust ja vähendab pakettide viivitust võrgus. Võrguhaldusplatvorm OmniVista 2500 pakub LAN-ide, WLAN-ide, kasutajate, asjade Interneti-seadmete ja rakenduste ühtset haldust.

 

 

🔴 Trendid LAN-võrkudes viitavad nii väljakutsetele kui ka võimalustele. Peamisteks IT väljakutseteks on vajadus tagada võrgu täielik jälgimine (visibility), ressursipiirangutega arvestamine ja pidev kulude vähendamine. Võrgu edukas moderniseerimine vähendab omakorda võrgutõrgete arvu, suurendab kasutajate rahulolu ja pakub lihtsat võrguhaldust, kombineerides LAN ja WLAN segmente.

🔌 Võrgu virtualiseerimine (VV) võib ühendada mitu füüsilist võrku üheks virtuaalseks võrguks ning jagada ka ühe füüsilise võrgu eraldi, sõltumatuteks virtuaalvõrkudeks. Teler optimeerib füüsiliste ressursside kasutamist, võimaldades mitmel virtuaalsel võrgul jagada sama infrastruktuuri, mis võimaldab kulusid kokku hoida ja ressursse paremini kasutada. Samuti parandavad turvalisust ja privaatsust üksteisest eraldatud virtuaalsed võrgud. Virtualiseerimine võimaldab tegevusressursside skaleeritavust ja võimaldab neid dünaamiliselt jaotada vastavalt muutuvatele nõuetele.

 

 

 

🤖 Autonoomsed võrgud on kontseptsioon, mis näeb ette kõrge automatiseerituse ja isejuhtimisega võrkude kasutamist. Need võrgud kasutavad arenenud tehnoloogiaid, nagu tehisintellekt (AI), masinõpe ja nutikad algoritmid, et täita erinevaid võrguülesandeid ilma võrguadministraatorite pideva käsitsi sekkumiseta. Autonoomsete võrkude eesmärk on parandada võrgu tõhusust, töökindlust ja paindlikkust ning vähendada võrguadministraatorite töökoormust. Autonoomse võrgu abil saavad IT-juhid nüüd suunata oma tähelepanu ettevõttele, selle asemel et ehitada ja hallata oma taristut, näiteks vähendada IT töökoormust, parandada kasutajakogemust ja tagada missioonikriitilised toimingud (mission-critical operations).

 

Veebiseminarid "Andmevõrgu ümberkujundamine 2024" on Adventus Solutionsi ja Alcatel-Lucent Enterprise'i iga-aastane üritus andmevõrkude pidevalt muutuvast maailmast, transformatsioonist, tehnoloogilisest kohandamisest, võrgu tõhususe suurendamisest ja turvaprobleemidest.

 
 

 

Veebiseminari lektor 

Andris Laumanis

Adventus Solutions juhtiv ekspert võrguinfrastruktuuri ja IT-lahenduste alal

 

 

 

Adventus Solutions Alcatel-Lucenti usaldusväärne partner Baltikumis juba üle 25 aasta – on valmis aitama väikeste investeeringute ja minimaalse finantsriskiga üle minna uutele Wi-Fi standarditele; teostada võrgu virtualiseerimist, juurutada võrguhaldust. 💼🔝 Samuti:

 

Kuidas Adventus Solutions saab aidata teid andmevõrgu projektidega:

  • Meil on ainulaadsed teadmised andmevõrgu lahenduste ja arhitektuuri vallas

  • Aidake spetsifikatsioonide väljatöötamisel nii andmevõrgu- kui ka kõnelahenduste ja haldustaotluste jaoks

  • Konkurentsivõimelised hinnad, tehingute registreerimine tootja kodulehel

  • Testimine enne ostmist

  • Tootja garantii toodetele

Kas teil on küsimus, millega saame aidata? Küsige tasuta konsultatsiooni ja meie spetsialistid võtavad teiega ühendust, et arutada üksikasju.

 

 

Täpsemalt veebiseminaril mainitud lahendustest

 

| Alcatel-Lucent Stellar Wi-Fi lahendused

Premium WiFi 6E - koik mida tuleks standardi kohta teada 🚀

Alcatel-Lucent switches

OmniVista network management platform

Trendid 2024: LAN-võrkude tulevik

 

----------------------------------------------------------------------------------------------

KORRALDAJAD:

Adventus Solutions - Baltikumi juhtiv ettevõte telekommunikatsioonisüsteemide integreerimisel. Alcatel-Lucent Enterprise tootjapartner ja lahenduste edasimüüja Balti riikides.

Alcatel-Lucent Enterprise – üks tehnoloogiatootjate liidreid maailmas. Töötab välja ja juurutab lahendusi ettevõtte mobiilsuse ja digitaalse transformatsiooni jaoks. Spetsiaalsed lahendused tööstustele – valitsus, hotellid, meditsiin, transport.


All rights reserved. © Adventus Ltd.
See rakendus kasutab küpsiseid, selle rakenduse kasutamist jätkates nõustute meie küpsisepoliitikaga.
Ma nõustun