Kolm soovitust, mida järgida hotelli ettevalmistamisel uueks tegelikkuseks

Töötame hotellidega juba 25 aastat  olles Baltimaade juhtiv ettevõtte hotellide IT- ja telekommunikatsioonisüsteemide integreerimisel. Jagame oma kogemusi hotelliäri uue reaalsuse tehnoloogiates, nende rakendamise võimalustest ja levinumate vigade kohta, samuti räägime kuidas vigu vältida.

Tehnoloģiju tendences viesmīlības nozarē 2020

 

Maailm on viimastel kuudel palju muutunud ja võimalik, et alatiseks. Aga see aeg ei ole mõeldud depressiooniks ja tegevusetuseks, vaid ettevõtluse parandamiseks ja uuendamiseks. Hotellitööstus on selles küsimuses esimeste seas, kelle jaoks on oluline muutustele kiiresti reageerida ja uue olukorraga kohaneda.

Kolm peamist prioriteeti, mille eest hotelliomanikud peavad tänapäeval hoolitsema, on järgmised:

  • kõrgendatud hügieeninõuete järgimine,
  • kontaktivabade teenuste pakkumine ja
  • külalisteenuste isikupärastamine.

 

Kuidas saavad uued hotellitehnoloogiad aidata teie klienditeenindusel paremini vastata tänapäeva nõuetele?

Vaatame kolme tehnoloogiatrendi, millele hotellindus peab 2020. aastal tähelepanu pöörama.

 

Trend nr 1. Hotellitöötajad kasutavad äppe.

 

Hotelliomanikel kuluks heita pilk telefonirakendusse, mis täidab kõiki lauatelefoni funktsioone töötaja mobiilseadmes või arvutis. See on ideaalne lahendus näiteks koristajatele ja liikuvatele töötajatele (tehnilisele teenindusele), kes ei viibi alati kontoris, kuid vajavad ettevõtte sisevõrgu funktsioone. Rakendus on mõeldud igas suuruses hotellidele ja seda on lihtne kasutada. Nagu näiteks Alcatel-Lucent softphone.  

Trend nr 2. Professionaalne WiFi-ühendus on uus normaalsus.

 

Praeguseks leiavad külalised, et hea internet on hotellis hommikusöögist olulisem! (uuring). Külalised ootavad hotellitubades sama kiiret või isegi kiiremat internetti kui kodus. Nad on veendunud, et hotellid peaksidki lihtsalt pakkuma head internetti. Lisaks on võimsa interneti järele rohkem nõudlust kui kunagi varem, kuna paljudele reisijatele on oluline mitte ainult puhkus, vaid ka töö. Klientidega töötades näeme sageli hotellipidajate tegevuses kordumas samu vigu. Need on kõik väga tüüpilised, nii et otsustasime neist koostada nimekirja ja seletada teile, kuidas neid Wi-Fi uuendamisel vältida.  Tavalisemad vead hotelli WiFi-võrgu loomisel.

Trend nr 3. Spetsiaalsetest hotellitelefonidest saab kontaktivaba teenindamise vahend.

 

Täna on spetsiaalsed hotellitelefonid ja kõnekeskused külaliste kontaktivaba teenindamise vahendina esiplaanil nagu ei kunagi varem. Need lihtsustavad suhtlemisprotsessi ja pakuvad palju kasulikke andmeid külaliste eelistuste kohta. Lisaks valmistatakse spetsiaalseid telefonimudeleid antibakteriaalsest plastist. Sellised on näiteks Vtech A2310 un A2211 seeria telefonid, vastupidavad bakteritele, hallitusele ja seentele ning võimaldavad seega järgida kõrgendatud hügieeninõudeid.

 

Technology trends in hospitality industry 2020

 

Järeldused ja soovitused

Hotelliomanikud peavad otsustavatel hetkedel suutma teha vastutustundlikke otsuseid oma tehnoloogia uuendamise kohta. Enne otsuse tegemist konsulteerivad kliendid meiega, et hinnata, mis määral suurendavad kavandatavad uuendused kasutatud tehnoloogiate tõhusust. Proovime koos olukorda analüüsida ja vastata kahele küsimusele:

  • Kas antud uuendused parandavad teie hotelli konkurentsivõimet?
  • Kas need suurendavad klientide usaldust teie hotelli vastu?

Kahtlemata hindavad külalised pakutud valikut, kui hotell kasutab uuendusi ja kaasaegset tehnoloogiat, mis vastab uue tegelikkuse nõuetele.

Üksikasjalikku teavet ja soovitusi leiate siit.

***

Adventus Solutions on Baltimaade juhtiv ettevõte hotellide sidesüsteemide integreerimises. Meil on palju kogemusi mitte ainult lahenduste rakendamise alal uutes hotellides, vaid ka seadmete paigaldamises juba töötavates hotellides, seejuures teenuseid katkestamata. Meie lahendused on kasutusel sellistes Baltimaade hotellides nagu Radisson Blu, Park Inn, Kempinski, Marriott, Hilton ja paljudes teistes. Meie hotellide projektid

 

Kasulik:

| Digital age networking in hospitality [PDF]

 



Võta ühendust Me aitame Teid hea meelega. Palun saate meile oma andmed ja meie müügimeeskond võtab Teiega peagi ühendust.


All rights reserved. © Adventus Ltd.
See rakendus kasutab küpsiseid, selle rakenduse kasutamist jätkates nõustute meie küpsisepoliitikaga.
Ma nõustun