KUIDAS KÕNETADA DIGIAJASTU KLIENTI?

BiSMART Forum 2016 | RIIA

                                                                                      

Elame ajal, mil suhtlemine on muutumas digitaalseks. Ka kliendid eelistavad üha enam suhelda ettevõttega sotsiaalvõrgustike, mobiilirakenduste, jututubade ja e-posti teel, muutunud on ostuharjumused – eelistatakse veebipoode. Et mitte kaotada oma positsiooni või vastupidi – võita uusi kliente, peavad ettevõtted mõtlema ja tähelepanelikult jälgima oma klientide harjumuste muutumist. Veelgi enam – tuleb muutuda ka ise, et rääkida oma klientidega sellises keeles, millest nad aru saavad, ning kanalites, mida nad kasutavad.   

 

Seetõttu pakkus platvormi BiSMART partner, IT- ja sidetehnoloogia lahenduste ettevõte Adventus Solutions üritusel BiSMART Forum 24.11.2016 välja aktuaalse teema: digiajastu kliendi kaasamine (Customer engagement in Digital World). Sellest kõneleb ka maailma juhtiva paljukanalise kliendikommunikatsiooni ja kliendikeskuste lahenduste väljatöötamisega tegeleva ettevõtte Genesys digikanalite strateegiline ärijuht Richard McCrossan.

 

„Digitehnoloogiad on muutnud seda, kuidas kliendid soovivad ettevõttega suhelda, seetõttu on minu peaeesmärk aidata ettevõtete juhtidel mõista, kuidas nad saavad rahuldada nõudliku digitaalse kliendi vajadusi. Samuti soovin rääkida olulisematest asjadest ja tähtsamatest sammudest, mida tuleb teha selleks, et ettevõte jõuaks võimalikult tõhusalt digitaalse kliendini. Arvan, et see teema on aktuaalne iga suurusega ja valdkonna ettevõtte müügi, turunduse, äriarenduse või klientide lojaalsuse eest vastutavatele juhtidele,“ leiab Richard.

 

Eksperdi sõnul on üks esimesi samme digiajastu kliendi kaasamisel selliste sidekanalite tagamine, mida soovib kasutada ettevõtte klient – mobiilseadmed, veebisait, suhtlusvõrgustikud, asjade internet ja nii edasi.

 

„Kõige olulisem on pidada neis kanalites kinni süstemaatilisusest ja et need ei oleks üksteisega vastuolus. See tähendab, et ka töötajatele peab olema kättesaadav mugav ja ühtne platvorm, mille kaudu juhtida kõiki neid kanaleid, mis võimaldab reaalajas kliendiga isikustatult suhelda ja aitab otsuste vastuvõtmisel,“ selgitab McCrossan.

 

McCrossan lisab ka, et ettevõtte digitaalse ümberkujundamise oluline osa on selliste platvormide loomine, mis tagavad märkamatu ülemineku automaatsetelt protsessidelt iseteenindusele ning võimaluse kõnetada ostjat ennetavalt sel hetkel, kui tal on tekkinud vajadus.

 

Kutsume üles vaatama väikest näidet – lahendust, mille Genesys on loonud ühele maailma sidevaldkonna suurettevõttele: Vodafone https://www.youtube.com/watch?v=rTYlhxCuAOk.

 

Lähema teabe saamiseks palume vaadata BiSMART Forum 2016 siin asuvaid materjale http://bismart.lv/en/event-archive/bismart-forum-65.

   

      

Related publications:

Adventus Solutions has joined BiSMART business technology platform

How to efficiently engage customers in the digital age

 

 


All rights reserved. © Adventus Ltd.
See rakendus kasutab küpsiseid, selle rakenduse kasutamist jätkates nõustute meie küpsisepoliitikaga.
Ma nõustun